Phinederland Academy biedt één of twee daagse cursussen aan op locatie Badhoevedorp wat vervolgd word door een online cursus in de Craftmaster applicatie (e-learning). Dit is je online theorie en werkboek waarbij je ook oefen opdrachten krijgt. Deze opdrachten die in ‘levels’ worden benoemd, dien je te behalen voor jouw officiële titel en certificaat! 

 
Gedurende periode werk je aan opdrachten, die voornamelijk bestaan uit latexoefeningen. . Phinederland biedt in deze harde lockdown situatie, de mogelijkheid om eerst te starten met de online cursus waarmee je zowel kennis als ervaring opbouwt voordat je de praktijkdagen komt bijwonen op locatie. Deelnemers die starten met de theorie zijn beter voorbereid met kennis en informatie waarbij de kans op slagen veel groter is. .
 
Ondanks de harde lockdown, blijft Phinederland positief en zullen wij alle toekomstige deelnemers helpen in deze moeilijke tijd. Nu is het de perfecte tijd om te investeren, nuttig nu je tijd aan jouw droom/goals die je iedere keer aan het uitstellen bent. . Het grote voordeel van de online cursus is dat je de theorie, tekentechniek en het werk principes al onder de knie hebt wanneer je de praktijkdagen komt uitvoeren.
 
Binnen de online training krijg je ook het complete theorie om jezelf helemaal klaar te maken om aan je nieuwe carrière te beginnen als #phiartist .