Phi Ion Plasma

Non surgical aesthetics with the phi ion pen!

 PHI-ION PLASMALIFT IS DE NIEUWE HOLISTISCHE METHODE OM ALLE RIMPELS ZICHTBAAR TE VERMINDEREN/VERWIJDEREN!

Phi-Ion plasmalift is één van de PhiLings huidbehandelingen ontwikkeld door de PhiAcademy. De Phi-Ion plasma behandeling is gebaseerd op het creëren van minuscule gaatjes naast de spanningslijnen op de huid, dit proces veroorzaakt een onmiddellijke samentrekking van de huidvezels waardoor er een strakker, modellerend en verjongend effect op treedt.

Phi Ion PLASMA Pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ​​hermodellerend en verjongend effect te creëren.

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt de Phi Ion plasma specialist of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden.

Phi-Ion plasma pen zorgt voor een effectieve blepharoplasty (correctie van hangende oogleden) zonder dat hierbij een operatieve ingreep nodig is. Tevens kan het gebruikt worden voor het liften van de nek, behandelen van littekens waaronder acne littekens evenals de behandeling van rimpels. Tot slot kan het ook huidvlekken verwijderen.

Hoe werkt het?

De Phi-Ion plasmapen gebruikt de plasmatoestand van deeltjes. Het ioniseert gassen uit de lucht om een micro elektrische ontlading te creëren welke een vervluchtiging van de overtollige en hangende opperhuid laag veroorzaakt . Het is niet agressief en tast de diepere lagen van de huid niet aan.

 

Deze revolutionaire methode is in staat om vergelijkbare resultaten te halen met cosmetische operaties zoals:

 • Ooglid correctie
 • Neck-lift, Acne littekens
 • Stretch marks
 • Lijnen en rimpels – kraaienpoten
 • Marionettenlijnen
 • Ouderdomsvlekken

Certificaat

Om een gecertificeerd Phi Ion Technician artiest te worden (Golden Certificate) en op de Phi-map (wereldkaart voor alle behandelaars) te worden opgenomen, dient de student aan te kunnen tonen dat hij of zij in staat is:

 • Mogelijkheid om het huidtype te bepalen
 • De mogelijkheid om de juiste behandeling te kiezen
 • Vaardigheid om de behandeling goed uit te voeren
 • Alle uitgevoerde behandelingen gedocumenteerd met foto’s (voor / tijdens de
  behandeling / onmiddellijk na de behandeling / eindresultaat)

Bovenstaande stappen worden aangetoond door het succesvol passeren van de \levels in de Craft Master applicatie. Gemiddeld hebben studenten 1 tot 2 maanden nodig om alle levels van de Craft Master applicatie te passeren. Indien niet voldoende wordt geoefend, kan dit traject langer duren.

Craftmaster

Craft Master is jouw online werk en leerboek . De student moeten alle levels die de applicatie bevat afronden om het officiële certificaat te behalen. In elk level wordt een beoordeling van het trainen beoordeeld doormiddel van foto’s. De opdrachten worden goedgekeurd wanneer deze dan ook daadwerkelijk is uitgevoerd zoals het zou moeten.

Via de app upload je de foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1). Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills met philings als huidspecialiste. Als je alle 12 levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het gouden certificaat “Philings Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van alle Philings artiesten wereldwijd. De gemiddelde tijd die nodig is voor het verkrijgen van dit certificaat, ligt tussen de 1 en 3 maanden. Voor meer info en werking van de Craft Master applicatie zie: //www.youtube.com/watch?v=4sHurafoeDE

Gemiddeld hebben studenten 1 tot 2 maanden nodig om alle levels van de Craft Master applicatie te passeren. Indien niet voldoende wordt geoefend, kan dit traject langer duren. Na het succesvol afronden van de examens slaagt de cursist.

 •  

Examen herkansen

Indien de cursist niet slaagt voor de examen kan zij/hij hiervoor kosteloos een herkansing aanvragen.

Vooreisen
Schoonheidsspecialiste, Huidtherapeute, Dermatoloog, Cosmetische Arts

Technische ondersteuning
Phi Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: via de Craft Master applicatie, via het Facebook forum (PMU & Microblading World Community) en ook via de officiële dermatoloog Dr PHI, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen.

 

Kosten

CURSUS PHI ION PLASMA LIFT KRIJGT EEN UPGRADE MODEL. HIERDOOR IS HET TIJDELIJK NIET MOGELIJK DE CURSUS TE BOEKEN.

De totale kosten van de cursus Phi ion bedraagt €,- (Binnenkort bekend)
Bij de training zijn inbegrepen: Startpakket Phi ion Pen, 3 maanden ondersteuning  en toegang tot de Craftmaster applicatie met door groei mogelijkheden.

De totale kosten van de online training bedraagt €,- . (Biinnenkort bekend)  Bij de training zijn inbegrepen: Startpakket Phi Ion pen, 3 maanden ondersteuning  en toegang tot de Craft Master applicatie met door groei mogelijkheden.

De cursus geeft de mogelijkheid om exclusief online te studeren via de Craft Master-applicatie. Craft Master is een gloednieuw concept van het aanleren van de verschillende behandelingen met behulp van een klassensysteem in een speciaal ontworpen leerapplicatie.

De applicatie is een hulpmiddel waarmee studenten kunnen communiceren met de Academie wanneer ze maar willen gedurende een periode van de cursus.

De studenten sturen hun werk via Craftmaster, die vervolgens wordt gecorrigeerd door Phimaster Sule. De applicatie heeft verschillende niveaus en de studenten moeten elk niveau, stap voor stap, doorlopen om het officieel Phi Ion certificaat te verkrijgen.

Sule Ozlem Sari zal u begeleiden en ondersteunen terwijl u de vereisten vervult die nodig zijn om uw volledige certificering te behalen. De voortdurende steun van Sule zal een groot deel van het ontwikkelen van je meesterschap zijn en zal ervoor zorgen dat je de Phi-standaard van uitmuntendheid en daarmee de EIPMU-normen bereikt. Na succesvolle afronding zullen studenten de zeer gerespecteerde Phi certificering ontvangen.

Ik wil deelnemen

15 + 4 =

Contact

Phinederland
Official Phibrows – Philings Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phinederland.nl