Phi NanoRemoval

is een machinale techniek om oude pmu/tattoeages te verwijderen

DE NANOREMOVAL CURSUS

NanoRemoval is een oppervlakkige machinale techniek om oude permanente make up/microblading/tattoo te verwijderen, wat betekent dat er minder huidbeschadiging is, minder irritatie en veel snellere resultaten, met zeer snelle genezing en geen risico op littekens.

De NanoRemoval-techniek, met zijn gecombineerde producten, begint vrijwel onmiddellijk na de behandeling te werken, er vormt een kleine korst over het behandelde gebied. De korst begint op natuurlijke wijze los te komen en haalt de ongewenste tattoo-inkt of PMU uit de huid. Deze techniek vereist het gebruik van een speciale aanbrengtechniek met de juiste beweging zo om de nanoremoval werking optimaal te houden.


CURSUSSTRUCTUUR

De cursus duurt een dag. De cursus bestaat uit een theoretisch deel en een praktijk gedeelte op een live-model met de hulp van de master. Elke student ontvangt een certificaat van deelname aan het einde van de cursus. Alle deelnemers hebben gedurende 6 maanden gratis toegang tot ons Craft Master-platform dat alle theoretische delen, foto’s en video’s bevat.

In de Craft Master zijn er 8 opdrachten die elke student moet halen. Zodra de opdrachten succesvol zij, ontvangt elke student het Officiele NanoRemoval-certificaat ‘’’NanoRemoval Technician’’ en wordt opgenomen op de wereldkaart van de PhiAcademy als behandelaar.


NANOREMOVAL KIT:

100x Micro Applicator
100x Lint Free Applicator
​1 PhiBrows Practice Ink 10 ml
9x Skin Candy Scar Protection
1x Disposable Plastic Cartr. Revo 1P (0.18) 15/1
3x Latex Blank
1x Latex Printed 3/1
2x PhiRemoval Enzyme
2x PhiRemoval Light
1x Ink Cup
1x Neutralizer
1x PhiWipes Asept 20/1
1x Latex Lips
1x Latex Eyes

 

LET OP: Apparaat is niet bij inbegrepen, indien u in het bezit van een eigen apparaat neemt u die dan mee. Wilt u een apparaat kopen dit kan bij: https://phinederland.shop/phicontour/phicontour-pmu-machines


CURSUS PROGRAMMA
09.30 – Student registration and signing of the Master/Studends contract
10.00 -Presentatie & Theorie
Introductie NanoRemoval
Presentatie, Productenkennis
Behandel gebieden
Werking Removal
Keuze voor de verschillende removals
Nazorg
Werking  second session
11.30 – Techniek oefening op praktijkpapier
12.35 – Techniek oefening op kunsthuid
13.30 – Lunch
14.00 – Demonstratie behandeling door de Master
15.00 – Modellen praktijk voorbereidingen
15.30 – Praktijk op modellen
17.00 – Certificaat uitreiking


MODEL
De praktijk staat onder zorgvuldig toezicht van de master Voor de praktijk dient de cursist zelf zorg te dragen aan een eigen model. De modellen komen op het aangegeven tijd.
KOSTEN De totale prijs van de cursus is €1400,- excl BTW De aanbetaling die moet worden betaald op het moment van registratie is € 500,00 + btw Alleen na ontvangst van de aanbetaling heeft u uw plek gereserveerd. Het overige bedrag van € 900,00 + btw kan worden betaald via overschrijving vooraf of contant op de dag van de Cursus.

LET OP: Indien u een geldige EU BTW nummer heeft hoeft u geen BTW te betalen. De totale kosten is dan €1400,-

Contact

Phinederland
Official Phibrows – Philings Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phinederland.nl