Phi Perfection

Upgrade your phibrows skills with perfection

Phi perfectie training is een uitstekende keuze voor iedereen die al de titel van een artiest heeft gekregen, maar nog niet genoeg zelfvertrouwen heeft om aan echte mensen te werken en je steeds opnieuw dezelfde problemen tegenkomt.

Als je student en deelnemer wordt van een Perfection-training, kun je alle problemen oplossen en de kwaliteit van je werk verbeteren. Je leert heel belangrijk over de huid en haar functies, verschillende huidziekten, hygiëne na de behandeling, druk en nog veel meer die je zullen helpen bij je verdere werk.

Je krijgt hoogwaardige ondersteuning van onze PhiMaster Sule, die er altijd is om eventuele twijfels op te lossen en alle vragen te beantwoorden die u nodig heeft, en u natuurlijk door de training zal leiden. PhiPerfection cursus is een intensieve online cursus met 3 maanden ondersteuning, gericht op het oplossen van fouten en het werken aan uw techniek, met behulp van onze unieke leer-app – Craft Master. Hiermee kunt u nieuwe vaardigheden beheersen en deze op een bepaald gebied (naar keuze) perfectioneren. Deze cursus helpt je om de problemen waarmee specialisten op dit gebied worden geconfronteerd te overwinnen. Deze cursus kan op elk moment worden afgenomen vanuit het comfort van uw huis.

Met alle tips and tricks zul je de juiste vorderingen maken, je vaardigheden en techniek verbeteren. Alle deelnemers krijgen Premium perfection kit.

Inhoud Kit:

1 x Stroke Marker
1 x Ink Cups (50pcs)
3 x Diposable Tool ecc 0.18 (10pcs)
1 x Latex printed (3pcs)
2 x Skin Candy After Care Balm
1 x Skin Candy Anti Shock 1
1 x Block Tonic Wipes
1 x Drawing Pencil Set

Datum:
Op aanvraag

Kosten:

Live Phi perfection cursus kost €900,-
Online Phi perfection cursus kost €700,-

Examen
Voor de cursus perfectie dient er geen examen afgelegd te worden.

Vooropleiding
Toegankelijk voor alle phi deelnemers met de phi basic certificaat.

Aanvangsniveau
Kennis in de microblading techniek. De cursus is beschikbaar in het nederlands, engels, frans en turks.

Technische ondersteuning
De PhiBrows Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: via de Craft Master applicatie, via het Facebook forum (PMU & Microblading World Community) en ook via de officiële dermatoloog Dr PHI, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen.

Duur en studiebelasting
De cursus duurt 1 dag van 10:00/17:00 en 3 maanden de cursist moet rekening houden met een studiebelasting van minimaal 4 uren per week.

Ik wil deelnemen aan phi perfection

Date

4 + 7 =

Contact

Phinederland
Official Phibrows – Philings Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phinederland.nl