Phibright, needling next level!

Microneedling PhiBright is een upgrade van de microneedling-techniek die gepersonaliseerde behandelingen mogelijk maakt die zijn aangepast aan individuele behoeften van verschillende huidtypen en -omstandigheden. PhiAcademy heeft speciaal ontworpen serums geleverd met hoge concentraties aan actieve ingrediënten en een toepassing die de dosering en het gebruik van de serums bepaalt die de PhiBright-app worden genoemd.

 

 

We benaderen de berekening en krijgen het juiste serum door eerst de klant te raadplegen en de huiddiagnose te bepalen op basis van fototype, huidtype, huidaandoeningen, aanwezigheid van hyperpigmentatie, aanwezigheid van talg en onzuiverheden op de huid, aanwezigheid van littekens, rimpeldiepte , zichtbare donkere kringen, factoren die de huidconditie en levensstijl van de cliënt beïnvloeden. We hebben alle verzamelde informatie over de huid van de klant in de PhiBright-app geplaatst en we krijgen een uiterst nauwkeurige en correcte berekening, evenals de hoeveelheid serum die moet worden toegepast en gecombineerd, zodat we de beste en juiste resultaten kunnen krijgen.
Een palet van 15 verschillende PhiBright-serums maakt gepersonaliseerde behandeling van elke klant en een individuele benadering mogelijk, afhankelijk van het huidtype en de conditie van de klant! Over Microneedling Microneedling is een zeer eenvoudige, veilige, efficiënte en minimaal invasieve therapeutische techniek. Aanvankelijk werd het gebruikt om de huid te verjongen.
Het wordt nu echter gebruikt voor een breed scala aan indicaties, waaronder rimpels, vochtarme huid, vette en problematische huid, hyperpigmentaties, littekens, vergrote poriën, acnelittekens, striae, alopecia …
Het werkingsprincipe van deze techniek is gebaseerd op het feit dat het creëren van gecontroleerde microkanaaltjes. De huid is geperforeerd met micronaalden met minimale invasiviteit en pijn en onzichtbare microkanalen worden gemaakt in de oppervlaktelaag van de huid als transportwegen in de huid. Creatie van microkanalen heeft meerdere effecten: ze stimuleren de productie van collageen in de huid, stimuleren neovascularisatie of laten transepidermale toepassing van de producten rechtstreeks in de dermis toe.
Na de behandeling krijgt de cliënt een speciaal soort nazorgproduct, gevolgd door een gedetailleerde gebruiksinstructie. Voor de volledige effectiviteit van de behandeling is het gebruik van de hierboven beschreven serumoplossing en cosmetische nazorgproducten verplicht. De juiste toepassing van nazorgproducten is van groot belang.
Na de procedure zal de huid rood zijn en er uiterlijk hetzelfde uitzien als een matige zonnebrand. De cliënt kan ook last hebben van een strakke huid en een milde gevoeligheid voor aanraking van het te behandelen gebied. Dit zal na enkele uren na de behandeling sterk verminderen en binnen de volgende 24 uur zal de huid volledig genezen zijn. Na 3 dagen zal het meest zichtbare erytheem zijn verdwenen.

 

PhiBright voordelen
Behandelingsresultaten omvatten: hydratatie van de huid, verhoogde huidtint en gladheid waardoor bestaande rimpels minder zichtbaar worden en de huid er jonger uitziet, verwijdering van pigmentvlekken, vergrote poriën, acnelittekens, striae en littekens. De behandelingen worden in serie gedaan en er zijn zichtbare resultaten na elke behandeling. De aanbeveling is om het in series van 3 tot 6 behandelingen te doen, met een interval van 2-4 weken tussen elk van hen. De resultaten duren 6 maanden, vaak zelfs langer. Na die periode kan de hele reeks van 3 tot 6 behandelingen worden herhaald of kan één behandeling op maandelijkse basis worden uitgevoerd.

Ik wil deelnemen aan phibright

Nieuw veld

12 + 5 =

Contact

Phinederland
Official Phibrows – Philings Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phinederland.nl