Phibrows Microblading Cursus

''Een onmisbare nieuwe techniek voor elke beauty professional; Phibrows Microblading''!

Phibrows microblading is het meest bekende techniek binnen de wereld van semipermanente make-up.. Een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes. in deze cursus krijg je als bonus ook de shading techniek!

Phibrows Microblading PREMIUM Cursus

Het doel van de PhiBrows Microblading workshop (opleiding) is om je vertrouwd te maken met de Microblading techniek. Deze techniek is een totaal andere techniek dan permanente make‐up met een PMU machine, je hoeft geen ervaren permanente make‐up artiest te zijn om deel te kunnen nemen aan deze workshop (opleiding)! 

De opleiding start met de tweedaagse live workshop. De eerste dag staat o.a. in het teken van de theorie, hygiëne, teken van de vorm en tekenen van de hairstrokes en als bonus wordt er uitgelegd hoe je de shading techniek kunt toepassen. Op de tweede dag wordt onder begeleiding van de PhiBrows Master gewerkt op een live model, wat tot doel heeft de deelnemers te laten ervaren hoe het is om te werken op echte huid (o.a. tekenen van de vorm, beoordelen huidtype). Het programma van de twee live dagen ziet er als volgt uit:

 Dag 1:

Theorie
Hygiëne
Huidleer – Contra indicaties
Golden ratio en het tekenen van de wenkbrauwvorm
Video materiaal
Het tekenen van de haartjes  op kunsthuid
Craft Master Applicatie toegang en uitleg

Dag 2:

Pigmentenleer
Complete techniek in de praktijk
Experimenteren met hulpmiddelen
Oefenen op je eigen live model
Q&A
Tips en Tricks voor marketing

Craft Master

De opleiding bestaat echter uit een langer traject dan de twee live dagen. Je blijft namelijk 6 maanden lang, dagelijks in contact met je master via de ‘Craft Master’ applicatie. De App is je online leer en werkboek. De App bestaat naast de theorie, uit 12 levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de Microblading opleiding te voltooien.

Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1). Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je Microblading skills

 

 

 

Microblading Premium Kit

30 Disposable tools
50 x PhiBlades U
50x Self adhesive pigment container
50x Skin Candy Phishield
6x Skin Candy & Phitopic creams
1x Phi Scissor & Phi Tweezer
1x Universal Holder
5x box op Phiwipes After Care
10x Phiwipes Makeup Remover
5x Premium Pigmenten
3x Professional Pigmenten
1x Phicompass
2x Phibrows pencils
1x Box of Phiwipes Block Tonic
3x Latex Practice Pad
1x Stroke Marker

Veel gestelde vragen

Zijn er andere ondersteuningsmiddelen naast Craft Master?
Naast de craftmaster sta je in contact met je master Sule Ozlem voor een support periode van 6 maanden. Via deze weg geven we de mogelijkheid om zowel vragen te stellen over microblading als de mogelijkheid om te communiceren en in contact te komen met wereldwijd phibrows leden.

Hoelang duurt het om het Officiële Phi Artist diploma te halen?
Over het algemeen is de gemiddelde tijd om het officiële diploma te halen 2/3 maanden (50 tot 100 bericht uitwisselingen met de master, 10 tot 30 getekende wenkbrauwen op oefenhuid). Gemiddeld halen 6 van de 10 studenten het certificaat van PhiAcademy.

Wat als ik mijn certificaat niet binnen 6 maanden kan behalen?
Iedere student krijgt 6 maanden de tijd dit is ruim voldoende voor het behalen van de officiële certificaat, over het algemeen halen studenten dit met 3 maanden. Wanneer 6 maanden niet voldoende is kun je maandelijks betaald verlengen (€140 per maand).

Krijg ik ondersteuning nadat ik mijn certificaat heb behaald van de Master?
De master is beschikbaar voor vragen na het behalen van het certificaat.

Wat kan ik verwachten na het behalen van het certificaat?
Om tevreden te zijn en te blijven met de opleiding is het belangrijk dat er realistische verwachtingen worden gemaakt. Het succes van de opleiding hangt compleet af van het harde werk van de student en de benodigde tijd om te trainen met de techniek. Uw volledige toewijding tot microblading zal u de gewenste resultaten opleveren en daarbij gaat het behalen van het certificaat gepaard. Alle gecertificeerde studenten hebben het recht om deel te nemen aan de Perfection training, vervolg trainingen om door te groeien.

Gaat elke student werken met een live model?
Ja, iedere student zal alle benodigde skills voldoende uitoefenen op een model.

Hoe registreer ik mij voor een cursus?
Je kan je registreren door alle benodigde informatie door te geven en voor welk datum je wilt inschrijven. Hierna ontvang je het factuur voor de reservering, zodra deze is betaald ontvang je het bevestigingsmail en wordt je geregistreerd.

Hoe betaal ik het resterende bedrag?
Na de aanbetaling te hebben voldaan betaalt u het resterend bedrag contant/PIN op de eerste dat voor aanvang OF per bank alvorens de training plaats vind. Hou rekening met verwerkingstijd van de bank, feestdagen/weekend. Betaald u liever in termijnen? Vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik termijnen betalen?
Je kunt in termijnen betalen; Vraag naar de mogelijkheden.

Hoeveel deelnemers zijn er per cursus?
Het maximaal aantal mensen dat wij laten deelnemen
is 8 per master, per live gecertificeerde klas.

Wat moet ik meenemen? JA! Neem mee; positive vibes, motivation and focus!

Is er lunch? De lunch is inbegrepen voor beide dagen enkel voor de deelnemers
.
Hoelaat moet mijn model aanwezig zijn voor de praktijk dag (dag2)?
Praktijk dag bestaat uit een ochtend groep en evt middag groep. Je model komt in de ochtend enkel als je praktijk is ingedeeld in de ochtend groep zo geldt dit ook voor de middag groep.

Kan ik mijn model op de tweede dag meenemen?
Je model komt alleen voor de behandeling, neem je je model eerder mee ivm vervoer dan kan zij eventueel de stad in tot de behandeling wordt uitgevoerd. Het is niet de bedoeling dat modellen gehele training aanwezig zijn hou hiermee rekening mee om misverstanden te voorkomen.

Kan mijn model gebruik maken van de lunch?
De lunch is bedoeld voor de deelnemers, de modellen kunnen tegen een vergoeding van €10 mee doen aan de lunch, dit moet van te voren aangegeven worden. (overleg dit met uw model)

Van hoe laat tot hoe laat is de cursus?
Van 10:00/17:00 dit is een algemene indicatie, hoe rekening mee met uitloop.

Wat moet ik aan doen?
Om de training een eigen look te geven hebben we bij onze trainingen het volgende dresscode;
Eerste dag: Zwarte bovenkleding, onderkleding voorkeur zwarte broek/rok of jeans
Tweede dag: All in white

Wat doe ik als mijn producten op zijn/waar kan ik deze bestellen?
U kunt alle producten kopen in onze webshop, hier kunt ook tevens ook overige salonproducten kopen.
Webshop: WWW.PHINEDERLAND.SHOP

HOE WERKT DE CRAFTMASTER APPLICATIE?
Klik op deze https://www.youtube.com/watch?v=4sHurafoeDE&t=39s om de video te bekijken hoe de Craftmaster Applicatie werkt.
Tijdens de training worden alle cursisten toegevoegd aan craftmaster en stappen zullen nogmaals worden uitgelegd.

HOE LANG IS ER NODIG OM DE GEHELE CRAFTMASTER ONLINE EDUCATIE TE VOLGEN?
The maximale duur van de training is 6 maanden.

HOELANG DUURT HET OM HET OFFICIELE CERTIFICAAT TE KRIJGEN?
Het hangt er vanaf hoeveel je traint. Iedereen heeft zijn eigen snelheid van hoe hij/zij zaken oppakt. Ongeacht de snelheid hoe iemand leert, om het PhiBrows certificaat te mogen ontvangen, moet je eerst alle 12 levels halen van de Craftmaster online educatie, en als je dit haalt, wordt je geplaatst als artiest op de Phibrows.com map. Ook na de 2-daagse cursus ontvang je een certificaat van aanwezigheid. (Certificate of Attendance)

HOE VEEL KOST HET OM EEN BEHANDELING UIT TE OEFENEN (IN MATERIALEN EN PRODUCTEN)
Gemiddeld 20 EUR per behandeling. Je kan tot en met 20 behandelingen doen met 1 tube pigment. HOEVEEL MOET IK REKENEN VOOR MICROBLADING Je zal marktonderzoek moeten doen in je eigen stad, om de prijzen te bepalen. De advies is niet lager dan €250 te vragen als je een erkende phibrows artiest bent.

HOE LANG HEB IK MIJN INVESTERING TERUG VERDIEND
De resultaten kunnen variëren, maar de meeste studenten krijgen binnen 7-12 maanden hun investering terug, ook omdat het afhankelijk is hoeveel je per microblading behandeling betaald krijg. Daarom is het het antwoord op deze vraag afhankelijk vanaf wanneer je begint met het behandelen via de microblading methode. Dit is ook weer afhankelijk van hoeveel tijd je nodig hebt om de cursus succesvol te volbrengen.
Een voorbeeld reken methode:
De cursus kost €2000 ex btw bevat een kit voor ongeveer 80 behandelingen.
€2000 : €250 = 8 klanten, dit betekent dat je je kosten na 8 klanten heb terug verdiend.
Als we uitgaan van de minimale adviesprijs (€250) heeft de premium kit een omzet waarde van €20.000,- TIP: Ga nooit te laag met de phibrows behandelingen, je onderscheid in naam is voldoende om de prijzen niet lager te gaan aanbieden dan je concurrenten.

HOE WEET IK WANNEER IK KLAAR BEN OM GELD TE VRAGEN VOOR MICROBLADING?
Dit is afhankelijk van je eigen zekerheid. Je kan een aantal gratis behandelingen doen om je zekerheid een boost te geven en daarna deze behandeling tegen betaling te verrichten. De meeste studenten zijn klaar binnen 1-3 maanden.

HOEVEEL MENSEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN MET DE SET?
Je kan ongeveer 70 tot 80 mensen behandelen.

WANNEER WEET IK DAT IK KLAAR BEN OM TE WERKEN MET ECHTE MENSEN?
Indien je level 11 hebt behaald, in de Craftmaster onlinetraining.

Meer informatie

Programma:
De workshop bestaat uit een tweedaagse cursus waarvan de eerste dag de theorie bevat,
en de tweede dag deze tot praktijk wordt gebracht op een live model
Dag 1:
Theorie
Hygiëne
Golden ratio en het tekenen van de wenkbrauwvorm
Huidleer
Video materiaal
Het tekenen van de phibrows techniek op kunsthuid
Craft Master Applicatie toegang en uitleg
Dag 2:
Microblading in de praktijk
Experimenteren met hulpmiddelen
Pigmentenleer
Oefenen op je eigen live model
Q&A
Tips en Tricks voor marketing

Modellen
Voor de tweede dag, dien je zelf voor een geschikt model te zorgen. De reden hiervoor is,
omdat een normale microblading behandeling uit 2 afspraken bestaat. Namelijk, de eerste
afspraak voor het plaatsen van de haartjes en de tweede afspraak (na 6-8 weken) voor een
touch-up behandeling. Als je op een eigen model werkt, kun je na 6-8 weken de tweede
behandeling zelf uitvoeren, hierbij kun je meteen evalueren hoe de eerste behandeling is
geheeld, hoe de kleur is geworden, waar je eventueel moet corrigeren etc. Dit is uiteraard
zeer interessant voor je leerervaring. Voordat je met de touch-up behandeling begint, kun je
foto’s naar je master sturen zodat zij je optimaal kan begeleiden bij de touchup behandeling.
Algemene eisen model:
– Niet zwanger, of borstvoeding gevende
– Volledig gezond
– Geen chronische huidziekten op de wenkbrauwen (bijvoorbeeld eczeem)
– Geen contactallergie
– Geen bestaande PMU
– Geen diabetes
– Geen gebruik retinol creme (voor acne)
– Geen plastisch chirurgie, fillers, botox in de gebied afgelopen 4 weken
– Bij voorkeur niet ouder dan 45 jaar

Certificaat
Aan het eind van de tweedaagse workshop, ontvangen alle deelnemers een officieel
PhiBrows certificaat van succesvolle deelname.
Om een gecertificeerd PhiBrows artiest te worden (Golden Certificate) en op de PhiBrows
wereldkaart te worden opgenomen zal de deelnemer;
1) Phibrows techniek op oefenhuid kunnen tekenen
2) Een symmetrische vorm van de wenkbrauwen op een live model tekenen.
3) Phibrows op een live model aanbrengen (behandeling op een live model).
Bovenstaande stappen worden aangetoond door het succesvol passeren van de 12 levels in
de Craft Master applicatie. Gemiddeld hebben studenten 3 tot 4 maanden nodig om alle
levels van de Craft Master applicatie te passeren. Indien niet voldoende wordt geoefend, kan
dit traject langer duren. Na het succesvol afronden van de examens slaagt de cursist.

Examen herkansen
Indien de cursist niet slaagt voor de examen kan zij/hij hiervoor kosteloos een herkansing aanvragen.

Vooropleiding
Onze opleiding is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je vooropleiding. Voor deelname aan deze opleiding geldt een minimale leeftijd voor modellen en cursisten van 18 jaar en ouder.

Aanvangsniveau
Er is geen speciale voorkennis nodig voor onze sopleiding. De cursus is beschikbaar in het nederlands, engels, frans en turks.

Technische ondersteuning
De PhiBrows Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: via de Craft Master applicatie, via het Facebook forum (PMU & Microblading World Community) en ook via de officiële dermatoloog Dr PHI, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen.

Duur en studiebelasting
De opleidingsdagen nemen 3 maanden in beslag en zijn ingedeeld in 2 volledige lesdagen van 10.00 – 17.00 uur. De cursist moet rekening houden met een studiebelasting van minimaal 6 tot 8 uren per week, je studeert en oefent thuis via de craftmaster applicatie.

Kosten
De totale kosten van de workshop bedragen € 2.200,- . Bij de workshop zijn inbegrepen: Premium Starters Kit (ter waarde van € 850,-), 6 maanden ondersteuning door de PhiBrows master en toegang tot de Craft Master applicatie.

Lunch
Lunch voor deelnemers is inbegrepen bij de workshop. Aanmelding Om een plek te reserveren voor de workshop dient een aanbetaling van € 700,- te worden gedaan. Nadat de aanbetaling is ontvangen en verwerkt ontvang je hiervan een bevestigingsmail en wordt je ingeschreven.

Annulering
Een cursus annuleren dient altijd schriftelijk middels het herroepingsformulier te geschieden (te downloaden op onze site), geadresseerd aan de cursusadministratie van Phinederland – Afdeling Annuleringen, Pa Verkuijllaan 7a, 1171 EA, Badhoevedorp. Indien niet schriftelijk middels het herroepingsformulier geannuleerd is, wordt er geen restitutie verleend en dient het totale lesgeld betaald te worden, ook indien de aanmelder geen gebruik maakt van de dienstverlening. Deze regelingen gelden ongeacht de reden van annulering.

  • Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de opleiding/cursus komt de aanmelding kosteloos te vervallen.
  • Bij annulering van 4 tot 2 weken voor aanvang van de opleiding/cursus wordt er 30% van het totale lesgeld in rekening gebracht.
  • Bij annulering 2 weken tot 1 week voor aanvang van de opleiding/cursus wordt er 50% van het totale lesgeld in rekening gebracht.
  • Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van de opleiding/cursus dient het volledige lesgeld betaald te worden.

In overleg met en na toestemming van Phinederland kan de deelnemer zich door een ander laten vertegenwoordigen.

In het geval dat de workshop niet door kan gaan, dan wordt het volledig betaalde bedrag retour gestort. Phinederland is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel gemaakte kosten of gemiste inkomsten, mocht de workshop onverhoopt niet door kunnen gaan.

Deze opleiding wordt verzorgd door Sule Ozlem Sari, een ware expert in de huid en uitgeroepen door Branko Babic tot de Phi Master van nederland.

Sule Ozlem zal je alle facetten van microblading perfect aanleren en hiervoor alles doen om jouw skills te perfectioneren door haar unieke begeleidingssysteem.

Iedere gecertificeerde student heeft de mogelijkheid om een Royal Artiest, Master Assistant en uiteindelijk een Master te worden. Door middel van kritische en opbouwende feedback wordt de student begeleid om een volwaardig PhiBrows artiest te worden.

Kosten

De kosten van de volledige PhiBrows Microblading opleiding bedraagt € 2.200,-  hieronder de tabel voor de inhoud.

* Gemiddeld vragen gecertificeerde PhiBrows Artiesten tussen € 200 tot € 600 voor een Microblading behandeling. Dit betekent dat de investering in de opleiding in een paar behandelingen terug verdiend kan worden. Om een plek te reserveren voor de phibrows cursus dient een aanbetaling van € 700,- te worden gedaan. Nadat de aanbetaling is ontvangen en verwerkt ontvang je hiervan een bevestigingsmail en wordt je ingeschreven. Betalen in termijnen is mogelijk vraag naar de voorwaarden.

Tevens bestaan er mogelijkheden voor andere opleidingsvormen, zie hieronder voor de prijzen.

Ben jij klaar voor jouw officiele phibrows carriere?

Ik wil deelnemen aan de phibrows cursus

Datum

3 + 11 =

Met de (online) inschrijving voor een opleiding bij Phinederland geeft u aan dat u akkoord gaat met voorgenoemde voorwaarden en algemene voorwaarden genoemd op www.phinederland.nl/avw

Contact

Phinederland
Official Phibrows – Philings Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phinederland.nl