Phibrows Microblading Cursus

''Een onmisbare nieuwe techniek voor elke beauty professional; Phibrows Microblading''!

Phibrows microblading is het meest bekende techniek binnen de wereld van semipermanente make-up.. Een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes.

Phibrows Microblading Workshop

Het doel van de PhiBrows Microblading workshop (opleiding) is om je vertrouwd te maken met de Microblading techniek. Deze techniek is een totaal andere techniek dan permanente make‐up met een PMU machine, je hoeft geen ervaren permanente make‐up artiest te zijn om deel te kunnen nemen aan deze workshop (opleiding)! 

De opleiding start met de tweedaagse live workshop. De eerste dag staat o.a. in het teken van de theorie, hygiëne, teken van de vorm en tekenen van de hairstrokes. Op de tweede dag wordt onder begeleiding van de PhiBrows Master gewerkt op een live model, wat tot doel heeft de deelnemers te laten ervaren hoe het is om te werken op echte huid (o.a. tekenen van de vorm, beoordelen huidtype). Het programma van de twee live dagen ziet er als volgt uit:

 Dag 1:

Theorie
Hygiëne
Huidleer – Contra indicaties
Golden ratio en het tekenen van de wenkbrauwvorm
Video materiaal
Het tekenen van de haartjes op kunsthuid
Craft Master Applicatie toegang en uitleg

Dag 2:

Pigmentenleer
Complete techniek in de praktijk
Experimenteren met hulpmiddelen
Oefenen op je eigen live model
Q&A
Tips en Tricks voor marketing

Craft Master

De opleiding bestaat echter uit een langer traject dan de twee live dagen. Je blijft namelijk 6 maanden lang, dagelijks in contact met je master via de ‘Craft Master’ applicatie. De App is je online leer en werkboek. De App bestaat naast de theorie, uit 12 levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de Microblading opleiding te voltooien.

Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1). Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je Microblading skills

 

 

 

Microblading Premium Kit

30 Disposable tools
50 x PhiBlades U
50x Self adhesive pigment container
50x Skin Candy Phishield
6x Skin Candy & Phitopic creams
1x Phi Scissor & Phi Tweezer
1x Universal Holder
5x box op Phiwipes After Care
10x Phiwipes Makeup Remover
5x Premium Pigmenten
3x Professional Pigmenten
1x Phicompass
2x Phibrows pencils
1x Box of Phiwipes Block Tonic
3x Latex Practice Pad
1x Stroke Marker

Kosten

De kosten van de volledige PhiBrows Microblading opleiding bedragen € 2.000 (excl. BTW).plattegrond en toegang tot de Craft Master Applicatie. 

* Gemiddeld vragen gecertificeerde PhiBrows Artiesten tussen € 200 tot € 600 voor een Microblading behandeling. Dit betekent dat de investering in de opleiding in een paar behandelingen terug verdiend kan worden. Om een plek te reserveren voor de phibrows cursus dient een aanbetaling van € 700,- te worden gedaan. Nadat de aanbetaling is ontvangen en verwerkt ontvang je hiervan een bevestigingsmail en wordt je ingeschreven. Betalen in termijnen is mogelijk vraag naar de voorwaarden.

Tevens bestaan er mogelijkheden voor andere opleidingsvormen, zie hieronder voor de prijzen.

Ben jij klaar voor jouw officiele phibrows carriere?

Ik wil deelnemen aan de phibrows cursus

Datum

12 + 1 =

Contact

Phinederland
Official Phibrows – Philings Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phinederland.nl