Philings Cursus

The magic called philings..

Philings Cursus is een geheel nieuwe techniek binnen de wereld van de beauty industrie Een techniek met een unieke werkwijze, met drie eind resultaten: huidvernieuwing, huidverstrakking en huidverbetering.

PhiLings cursus; huidverbeterende behandelingen, bestaat uit 2 verschillende behandelingen: Phi microneedling, om actieve ingrediënten gericht de huid binnen te sluizen en om hiernaast de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. En  Phi ion lift, ook wel plasma genoemd, om oneffenheden te verwijderen en de huid te verstrakken. Afhankelijk van de huid en het probleem kunnen de behandelingen apart of samen worden ingezet. Met een PhiLings behandeling ga je een stap verder dan de reguliere gezichtsbehandelingen.

www.phinederland.nl/philings-cursus

Philings microneedling

Het nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandeling met de simplicity pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

De Philings pen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger met de microneedling pen van philings.

De cursus behandelt de volgende onderwerpen om ervoor te zorgen dat de studenten de juiste vaardigheden en vertrouwen krijgen om de behandelingen uit te voeren:

• Theorie over de structuur van de huid en kenmerken van specifieke gebieden in de
gezichtshuid
• Verschillende huidtypes bepalen
• Specifiek huidaandoeningen herkennen
• Beoordeling van de geschiktheid van de klant om de behandeling te ondergaan
• Hygiëne en steriliteit
• Vertrouwd raken met hulpmiddelen en apparaten die worden gebruikt voor de behandeling
en hun werking
• Onderhoud van apparaten
• Vertrouwd raken en oefenen met verschillende bedieningsmode van de apparaten

Phi Ion

PLASMA Pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ​​hermodellerend en verjongend effect te creëren.

Phi-Ion plasmalifti is één van de PhiLings huidbehandelingen ontwikkeld door de PhiAcademy. De Phi-Ion plasma behandeling is gebaseerd op het creëren van minuscule gaatjes naast de spanningslijnen op de huid, dit proces veroorzaakt een onmiddellijke samentrekking van de huidvezels waardoor er een strakker, modellerend en verjongend effect op treedt.

Phi-Ion plasma pen zorgt voor een effectieve blepharoplasty (correctie van hangende oogleden) zonder dat hierbij een operatieve ingreep nodig is. Tevens kan het gebruikt worden voor het liften van de nek, behandelen van littekens waaronder acne littekens evenals de behandeling van rimpels. Tot slot kan het ook huidvlekken verwijderen.

Hoe werkt het?

De Phi-Ion plasmapen gebruikt de plasmatoestand van deeltjes. Het ioniseert gassen uit de lucht om een micro elektrische ontlading te creëren welke een vervluchtiging van de overtollige en hangende opperhuid laag veroorzaakt . Het is niet agressief en tast de diepere lagen van de huid niet aan.

Deze revolutionaire methode is in staat om vergelijkbare resultaten te halen met cosmetische operaties zoals:

 • Ooglid correctie
 • Neck-lift, Acne littekens
 • Stretch marks
 • Lijnen en rimpels – kraaienpoten
 • Marionettenlijnen
 • Ouderdomsvlekken
 • Arm, borst of builift
 • Wenkbrauwlift en nog veel meer!

 

PHILINGS STARTERSKIT

1x Phi Simplicity Artist Device (Microneedle & PMU system)
1x Phi-ion Plasma Pen
1x White pencil
1X Phi universal holder
9x Skin Candy after care balms
10x 3 RS needles
10x 5 RS needles
10x Microneedling patented solution – JIVE
10x Microneedling patented solution – TANGO
20x Ultimate skin cocktails
20x After treatment Masks
20x Phi Asept Wipes
20x Microneedling cartridges
40x Disposable plasma tips

 

Certificaat

Om een gecertificeerd Philings artiest te worden (Golden Certificate) en op de Philings-map (wereldkaart voor alle behandelaars) te worden opgenomen, dient de student aan te kunnen tonen dat hij of zij in staat is:

 • Mogelijkheid om het huidtype te bepalen
 • De mogelijkheid om de juiste behandeling te kiezen
 • Vaardigheid om de behandeling goed uit te voeren
 • Alle uitgevoerde behandelingen gedocumenteerd met foto’s (voor / tijdens de
  behandeling / onmiddellijk na de behandeling / eindresultaat)

Bovenstaande stappen worden aangetoond door het succesvol passeren van de 12 levels in de Craft Master applicatie. Gemiddeld hebben studenten 2 tot 3 maanden nodig om alle levels van de Craft Master applicatie te passeren. Indien niet voldoende wordt geoefend, kan dit traject langer duren.

Craftmaster

Craft Master is jouw online werk en leerboek . De student moeten alle 12 levels die de applicatie bevat afronden om het officiële certificaat te behalen. In elk level wordt een beoordeling van het trainen beoordeeld doormiddel van foto’s. De opdrachten worden goedgekeurd wanneer deze dan ook daadwerkelijk is uitgevoerd zoals het zou moeten.

Via de app upload je de foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1). Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills met philings als huidspecialiste. Als je alle 12 levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het gouden certificaat “Philings Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van alle Philings artiesten wereldwijd. De gemiddelde tijd die nodig is voor het verkrijgen van dit certificaat, ligt tussen de 1 en 3 maanden. Voor meer info en werking van de Craft Master applicatie zie: //www.youtube.com/watch?v=4sHurafoeDE

Gemiddeld hebben studenten 1 tot 2 maanden nodig om alle levels van de Craft Master applicatie te passeren. Indien niet voldoende wordt geoefend, kan dit traject langer duren. Na het succesvol afronden van de examens slaagt de cursist.

 •  

Examen herkansen
Indien de cursist niet slaagt voor de examen kan zij/hij hiervoor kosteloos een herkansing aanvragen.

Vooropleiding
Onze opleiding is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je vooropleiding. Voor deelname aan deze opleiding geldt een minimale leeftijd voor modellen en cursisten van 18 jaar en ouder.

Aanvangsniveau
Er is geen speciale voorkennis nodig voor onze opleiding. De cursus is beschikbaar in het nederlands, engels, frans en turks.

Duur en studiebelasting
De opleidingsdagen nemen 6 maanden in beslag en zijn ingedeeld in 2 volledige lesdagen van 10.00 – 17.00 uur. De cursist moet rekening houden met een studiebelasting van minimaal 6 tot 8 uren per week, je studeert en oefent thuis via de craftmaster applicatie.

Technische ondersteuning
Phi Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: via de Craft Master applicatie, via het Facebook forum (PMU & Microblading World Community) en ook via de officiële dermatoloog Dr PHI, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen.

 

Kosten

De totale kosten van de live cursus philing bedraagt €2200,-
Bij de training zijn inbegrepen: Startpakket, 3 maanden ondersteuning  en toegang tot de Craftmaster applicatie met door groei mogelijkheden.

De totale kosten van de online training bedraagt € 1600,- . Bij de training zijn inbegrepen: Startpakket, 3 maanden ondersteuning  en toegang tot de Craft Master applicatie met door groei mogelijkheden.

 

 

Contact

Phinederland
Official Phibrows – Philings Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phinederland.nl