Philings Online Cursus

Op eigen tempo, stap voor stap Philings leren met de craftmaster applicatie!

Met onze online training biedt studenten de mogelijkheid om exclusief online te studeren via de Craft Master-applicatie. Craft Master is een gloednieuw concept van het aanleren van de Philings online cursus met behulp van een klassensysteem in een speciaal ontworpen leerapplicatie.

Belangrijkste voordelen van het leren van Philings met de Craft Master-toepassing zijn:

 • Reiskosten besparen
 • Uw kostbare tijd besparen
 • Oefenen waar en wanneer u maar wilt
 • Het verkrijgen van nauwkeurige en specifieke begeleiding van de master

De applicatie is een hulpmiddel waarmee studenten kunnen communiceren met de Academie wanneer ze maar willen gedurende een periode van 3 maanden.

 

De studenten sturen hun werk via Craftmaster, die vervolgens wordt gecorrigeerd door Phimaster Sule. De applicatie heeft 12 verschillende niveaus en de studenten moeten elk niveau, stap voor stap, doorlopen om het officieel PhiArtist-certificaat te verkrijgen.

Ik zal u begeleiden en ondersteunen terwijl u de vereisten vervult die nodig zijn om uw volledige certificering te behalen. Dephilings master nederland voortdurende steun van mij zal een groot deel van het ontwikkelen van je meesterschap zijn en zal ervoor zorgen dat je de Phibrows-standaard van uitmuntendheid en daarmee de EIPMU-normen bereikt. Na succesvolle afronding zullen studenten de zeer gerespecteerde Phibrows-certificering voor microblading ontvangen.

De applicatie bevat alle finest tips & trick met uren aan videomateriaal en honderden foto’s die studenten helpen alles te leren wat ze moeten weten over de Philings plasma en needling techniek. Studenten worden ondersteund door de officiële Master Sule.

Algemeen

Philings online Cursus is een geheel nieuwe techniek binnen de wereld van de beauty industrie Een techniek met een unieke werkwijze, met drie eind resultaten: huidvernieuwing, huidverstrakking en huidverbetering.

Wanneer je al ervaren bent enkel de techniek, materialen en producten mist OF geen tijd hebt om een tweedaagse workshop bij te wonen dan is de Philings online cursus ideaal voor jouw, deze heeft als doel om jouw vertrouwd te maken met deze techniek. De opleiding Philings is een totaal andere techniek dan de reguliere dermaneedling/dermapen, je hoeft geen ervaren specialist te zijn wij leren jouw alle kennis en vaardigheden.  Je blijft maanden lang, dagelijks in contact met je master via de ‘Craft Master’ Philings online Cursus applicatie. Deze app is je online werk en leerboek met alle benodigde theorie en leerzame video’s. Dankzij de craftmaster krijg je toegang tot alle beeldmaterialen, verschillende teken technieken van alle masters, tips & tricks. De startpakket wordt per post geleverd aan huid.

Via de app upload je de foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1). Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills als huidspecialiste. Als je alle 12 levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het gouden certificaat “Philings Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van alle Philings artiesten wereldwijd. De gemiddelde tijd die nodig is voor het verkrijgen van dit certificaat, ligt tussen de 2 en 3 maanden. Voor meer info en werking van de Craft Master applicatie zie: //www.youtube.com/watch?v=4sHurafoeDE

 

Wat houdt de Craft Master in?

 

Craft Master bevat toegang tot alle microblading lessen. Deze lessen bevatten video materiaal, voorbeeld werk in video van bijna alle masters van Phibrows en met tekst geïllustreerde foto’s. De student moeten alle 12 levels die de applicatie bevat afronden om het officiële certificaat te behalen. In elk level wordt een beoordeling van het trainen beoordeeld doormiddel van foto’s. De opdrachten worden goedgekeurd wanneer deze dan ook daadwerkelijk is uitgevoerd zoals het zou moeten.

 

PhiAcademy zorgt voor een constante technische ondersteuning: via social media, de Craft Master applicatie, via het Facebook forum (World beauty Forum Community) en ook via de officiële dermatoloog van PhiBrows dr. Phi, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen.

PhiAcademy biedt mogelijkheden om door te groeien van Phi Artist tot Royal Artist – Master Assistent – Master

Craft Master Phibrows online Cursus is een online Android en Apple IOS applicatie. Het is een vernieuwd concept van het klassikaal leren van de techniek in een daarvoor ontwikkelde leer-applicatie.

 

De kern voordelen van het Philings online Cursus microblading met de Craft Master applicatie zijn:

 • Leren op eigen tempo
 • Besparing van reiskosten
 • Geen tijd voor twee dagen live cursus
 • Leren en opdrachten uitvoeren wanneer u dat wilt
 • Ontvang toegewijde begeleiding met 1 op 1 support van je master Sule Ozlem Sari.

Registratie in de ONLINE-Philings certificeringscursus omvat de belangrijkste factoren boven alles die u zullen helpen de kunst van het techniek onder de knie te krijgen:

 • De Craftmaster Online / mobiele applicatie
 • De Philings Kit
 • Voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de Philings-standaard haalt

Het werkt als volgt:

 • Na het voltooien van het registratieproces download je de Craftmaster-app op een van je apparaten (smartphone, tablet, ipad …) en wij activeren dit voor je.
 • Je ontvangt jouw Philings-kit per post (om te zien wat er in de kit zit, zie pagina onderaan)
 • Je begint met het doorlopen van de verschillende niveaus in de applicatie.
 • Met ons toezicht ontwikkel je je vaardigheden, beheer je elk niveau en bereik je uiteindelijk de Philings-standaard.
 • Na alle opdrachten goed uitgevoerd te hebben ontvang je de titel Philings artiest en wordt jouw Golden Certificate opgestuurd per post.

 

 

Certificaat

Om een gecertificeerd Philings artiest te worden (Golden Certificate) en op de Philings-map (wereldkaart voor alle behandelaars) te worden opgenomen, dient de student aan te kunnen tonen dat hij of zij in staat is:

 • Mogelijkheid om het huidtype te bepalen
 • De mogelijkheid om de juiste behandeling te kiezen
 • Vaardigheid om de behandeling goed uit te voeren
 • Alle uitgevoerde behandelingen gedocumenteerd met foto’s (voor / tijdens de
  behandeling / onmiddellijk na de behandeling / eindresultaat)

Bovenstaande stappen worden aangetoond door het succesvol passeren van de 12 levels in de Craft Master applicatie. Gemiddeld hebben studenten 2 tot 3 maanden nodig om alle levels van de Craft Master applicatie te passeren. Indien niet voldoende wordt geoefend, kan dit traject langer duren.

 

De cursus behandelt de volgende onderwerpen om ervoor te zorgen dat de studenten de juiste
vaardigheden en vertrouwen krijgen om de behandelingen uit te voeren:
• Theorie over de structuur van de huid en kenmerken van specifieke gebieden in de
gezichtshuid
• Verschillende huidtypes bepalen
• Specifiek huidaandoeningen herkennen
• Beoordeling van de geschiktheid van de klant om de behandeling te ondergaan
• Hygiëne en steriliteit
• Vertrouwd raken met hulpmiddelen en apparaten die worden gebruikt voor de behandeling
en hun werking
• Onderhoud van apparaten
• Vertrouwd raken en oefenen met verschillende bedieningsmodi van de apparaten

 

Kosten

De totale kosten van de online traning bedraagt € 1600,- (exclusief BTW). Bij de training zijn inbegrepen: Startpakket, 3 maanden ondersteuning  en toegang tot de Craft Master applicatie met door groei moeglijkheden.

Aanmelding
Per email aanmelden, vermeld hier alle factuurgegevens, je zult het factuur ontvangen. Zodra de betaling is ontvangen en verwerkt ontvang je hiervan een bevestigingsmail en wordt je ingeschreven tot de craftmaster.

 

Annulering
Er kunnen omstandigheden voorkomen waardoor je op het laatste moment verhinderd wordt om de training te volgen. Je kunt in dit geval zelf iemand anders regelen en jouw plaats laten overnemen. Het is helaas niet mogelijk om de training te annuleren na de registratie is voldaan.

 

 

‘’One day..? OR Day one.

You Decide!

Believe in yourself and go for it’’

 

Contact informatie

 

Sule Ozlem Sari PhiBrows Nederland

Mobiel: +31 639 59 53 33

Website: www.skinmakeup.nl

Email: info@skinmakeup.nl

Instagram: //www.instagram.com/skin_make_up_aesthetics/

Facebook: //www.facebook.com/skinmakeupaesthetics/

1x Phi Simplicity Artist Device (Microneedle & PMU system)
1x Phi-ion Plasma Pen
1x White pencil
1X Phi universal holder
9x Skin Candy after care balms
10x 3 RS needles
10x 5 RS needles
10x Microneedling patented solution – JIVE
10x Microneedling patented solution – TANGO
20x Ultimate skin cocktails
2-x After treatment Masks
20x Phi Asept Wipes
40x Disposable plasma tips

Veel gestelde vragen

Zijn er andere ondersteuningsmiddelen naast Craft Master?

Naast de craftmaster sta je in contact met je master Sule Ozlem voor een support periode van 3 maanden. Via deze weg geven we de mogelijkheid om zowel vragen te stellen over de techniek als de mogelijkheid om te communiceren en in contact te komen met wereldwijd philings leden.

 

Hoelang duurt het om het Officiële Philings Artist diploma te halen?

Over het algemeen is de gemiddelde tijd om het officiële diploma te halen 2/3 maanden Gemiddeld halen 8 van de 10 studenten het certificaat van PhiAcademy.

 

Wat als ik mijn certificaat niet binnen 3 maanden kan behalen?

Iedere student krijgt 3 maanden de tijd dit is ruim voldoende voor het behalen van de officiële certificaat, over het algemeen halen studenten dit met 2 maanden. Wanneer 3 maanden niet voldoende is kun je extra tijd aanvragen.

 

Krijg ik ondersteuning nadat ik mijn certificaat heb behaald van de Master?

De master is beschikbaar voor vragen na het behalen van het certificaat.

 

Wat kan ik verwachten na het behalen van het certificaat?

Om tevreden te zijn en te blijven met de opleiding is het belangrijk dat er realistische verwachtingen worden gemaakt. Het succes van de opleiding hangt compleet af van het harde werk van de student en de benodigde tijd om te trainen met de techniek. Uw volledige toewijding tot phiilings artiest zal u de gewenste resultaten opleveren en daarbij gaat het behalen van het certificaat gepaard. Alle gecertificeerde studenten hebben het recht om deel te nemen aan de Perfection training, vervolg trainingen om door te groeien.

 

Hoe registreer ik mij voor een cursus?

Je kan je registreren door alle benodigde informatie door te geven als factuur gegevens. Hierna ontvang je het factuur voor de training, zodra deze is betaald ontvang je het bevestigingsmail samen met de stappenplan hoe je je account kunt aanmaken & activeren met craftmaster, na goedkeuring krijg je toegang tot de online leeromgeving.

 

Ik heb betaald kan ik gelijk beginnen met de cursus?

Zodra de betaling is verwerkt wordt jouw craftmaster geactiveerd voor toegang en kun je vanaf het moment al genieten van alle leer materialen. Jouw philings kit zal per post opgestuurd worden aan het doorgegeven adres.

Wat doe ik als mijn producten op zijn/waar kan ik deze bestellen?

U kunt alle producten kopen in onze webshop, hier kunt ook tevens ook overige salonproducten kopen.

 

Binnen hoelang krijg ik antwoord?

Binnen 48 uur wordt je beantwoord. Hou hier rekening mee met feest-/weekend dagen.

HOE WERKT DE CRAFTMASTER APPLICATIE?
Klik op deze //www.youtube.com/watch?v=4sHurafoeDE&t=39s om de video te bekijken hoe de Craftmaster Applicatie werkt.

In onze bevestigingsmail zul je het stappenplan ontvangen hoe je craftmaster account kunt aanmaken en hoe je deze kunt activeren, na deze stap zullen wij jouw activatie activeren.

HOE LANG IS ER NODIG OM DE GEHELE CRAFTMASTER ONLINE EDUCATIE TE VOLGEN?
The maximale duur  van de training is 6 maanden.

HOELANG DUURT HET OM HET OFFICIELE CERTIFICAAT TE KRIJGEN?
Het hangt er vanaf hoeveel je traint. Iedereen heeft zijn eigen snelheid van hoe hij/zij zaken oppakt. Ongeacht de snelheid hoe iemand leert, om het PhiBrows certificaat te mogen ontvangen, moet je eerst alle 12 levels halen van de Craftmaster online educatie, en als je dit haalt, wordt je geplaatst als artiest op de Phibrows.com map. Ook na de 2-daagse cursus ontvang je een certificaat van aanwezigheid. (Certificate of Attendance)

HOE VEEL KOST HET OM EEN BEHANDELING UIT TE OEFENEN (IN MATERIALEN EN PRODUCTEN)
Gemiddeld is met microneedling 20 EUR kwijt per behandeling. Je ontvangt 20 behandelingen voor de microneedling.
Met plasmalifting phiion hangt af van het te behandelen gebied, 1 disposabla tip kost €5,-

HOEVEEL MOET IK REKENEN VOOR MPHILINGS BEHANDELINGE
Je zal marktonderzoek moeten doen in je eigen stad, om de prijzen te bepalen. De advies is niet lager dan €125 voor microneedling te vragen als je een erkende philings artiest bent. Voor phiion plasma kunt u voor de oogleden lifting minimaal €300 voor vragen.

HOE LANG HEB IK MIJN INVESTERING TERUG VERDIEND
De resultaten kunnen variëren, maar de meeste studenten krijgen binnen een paar maanden hun investering terug, ook omdat het afhankelijk is hoeveel je per behandeling betaald krijgt en hoeveel behandelingen je zult uitvoeren. Daarom is het het antwoord op deze vraag afhankelijk vanaf wanneer je begint met het behandelen.

Een voorbeeld reken methode:

De cursus kost €1600 ex btw bevat een kit voor ongeveer 20 behandelingen aan microneedling. Laten we uitgaan van €150 per behandeling

Je hebt de kosten terug verdiend bij 11 klanten aan microneedling.

Je ontangt 40 tips voor de plasma behandelingen dat zijn 40 behandelingen. Laten we uitgaan van 30 behandelingen en we gebruiken hiervoor het oogleden lifting van €300 dit wil zeggen dat je je totale kosten heb terug verdiend door slechts 6 klanten te behandelen aan de ogen.

 

 

TIP: Ga nooit te laag met de philingsbehandelingen, je onderscheid in naam en resultaten is voldoende om de prijzen niet lager te gaan aanbieden dan je concurrenten.

HOEVEEL MENSEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN MET DE SET?
Microneedling: 20 behandelingen in het pakket
Phiion plasmalift: 40 behandelingen in het pakket

 

Ik wil deelnemen

11 + 6 =

Contact

Phinederland
Official Phibrows – Philings Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phinederland.nl