Phinjection Hyaluron Pen

Snelle volume boost, fillers zonder naalden!

Met de Phinjection Hyaluron pen is het eindelijk mogelijk om non-invasief (zonder naald) de huid en lippen meer volume te geven; het naadloze systeem. Deze nieuwe en naadloze techniek is ontwikkeld door Phiacademy.
Het systeem heeft een zogenaamd “silent shot” systeem. Door druk in de pen, wordt het hyaluron in de huid gedrukt. Uiteraard met uiterste precisie voor een perfect resultaat.
Door een “sproei” effect in de huid wordt het hyaluron heel mooi verdeeld. Dus geen bobbels onder de huid en je hoeft het niet nog eens te masseren. Uiteraard met de beste kwaliteit hyaluron, hier zit namelijk groot verschil in!

INHOUD OPLEIDING PHINJECTION HYALURON PEN

In onze phinjection opleiding hyaluron pen leer je wat hyaluron is en wat de diverse functies en eigenschappen ervan zijn. We gaan in op de soorten hyaluron, de toepassingen van de hyaluron pen en de werking van de pen. Je maakt kennis met de starterskit en benodigde producten en materialen voor professionele behandelingen met de hyaluron pen. Uiteraard word je ook ingelicht over de contra-indicaties. Na een demonstratie van een behandeling leer je om zelf hyaluron behandelingen uit te voeren onder de begeleiding van een expert op dit gebied. Je wordt perfect voorbereid op de praktijk met onder meer advies over de intake van je klanten, nazorginstructies en prijzen.

De Hyaluron Pen is bijzonder goed geschikt om een naaldvrije volume-opbouw van de lippen te bereiken, evenals een contourverbetering van het gezicht met hyaluronzuur. Met de Hyaluron Pen injecteert u fillers zonder naald. Onder hoge druk wordt het hyaluronzuur onder de huid gebracht. De hyaluron pen is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken, waardoor het veilig is en wettelijk toegestaan voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Inhoud 

  • Theorie o.a wat is hyaluron
  • Soorten fillers en hyaluron
  • Producten en materialen
  • Behandelingsmethode
  • Contra-indicaties
  • Overige informatie o.a. prijzen berekening en intakeformulier
  • Demonstratie van het praktijkgedeelte
  • Daarna gaat u zelf aan de slag in de praktijkgedeelte

​​​​​​

CERTIFICAAT

Zoals u altijd gewend bent van Phi Academy ontvangt u aan het einde van de training het certificaat van deelname. Daarna zult u via craftmaster het online studie programma afronden waarbij u fotos van modellen (voor en na) in moet sturen en ook de theorethische examen moet afronden zo om uw officiele certificaat voor ”Phinjection Technician” te ontvangen! En daar mag je trots op zijn! Want Phinederland support al haar deelnemers door een unieke logo te geven waarbij u zich zelf kunt onderscheiden van anderen als Phinjection Hyaluronpen Expert!

1 daagse cursus van 10:00/17:00
incl. lunch, waarin we in de ochtend de theorie behandelen en in de middag een model gaan behandelen. U moet zelf voor het model zorgen.

Craft Master

Naast de 1 daagse live workshop, krijgen de deelnemers 3 maanden begeleiding via de Craft Master Applicatie en toegang tot de PhInjection Online Course.

De App is het online leer en werkboek (met theorie, foto en video materiaal).   Via de app dienen tevens foto’s van modellen (voor en na) te  worden ge-upload, waarop door de master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1). Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je PhInjection vaardigheden.

Kosten

De totale kosten van de opleiding bedragen € 2800 *incl. Hierbij zijn inbegrepen: de PhInjection Starters Kit, 3 maanden real-time ondersteuning door Phi injection Master en toegang tot de Craft Master Applicatie (theorie, foto-materiaal, video-materiaal).

1 DAG LIVE WORKSHOP
3 MAANDEN REAL-TIME SUPPORT
PHINJECTION STARTER KIT
PhInjection Pen​
7 x Adapter and Ampules
8 Fillers x 1,5 ml
Aftercare Wipes
Sterile Disposables
Tweezers
DOORGROEIMOGELIJKHEDEN binnen phi academy.

 

Cursus Datum

26 Oktober 2019

Modellen

Algemene eisen model:

– Niet zwanger, of borstvoeding gevende
– Volledig gezond
– Geen chronische huidziekten rondom het gebied (bijvoorbeeld eczeem)
– Geen contactallergie
– Geen diabetes
– Geen gebruik retinol creme (voor acne)
– Geen plastisch chirurgie, fillers, botox in de gebied afgelopen 4 weken
– Hartaandoeningen
– Allergie tegen Hyaluron of eiwitallergie

Aanmelding
Om een plek te reserveren voor de workshop dient een aanbetaling van te worden gedaan. Nadat de aanbetaling is ontvangen en verwerkt ontvang je hiervan een bevestigingsmail en wordt je ingeschreven.

 

Annulering
Er kunnen omstandigheden voorkomen waardoor je op het laatste moment verhinderd wordt om de workshop te volgen. Je kunt in dit geval zelf iemand anders regelen en jouw plaats laten overnemen. Het is helaas niet mogelijk om de workshop te annuleren.

In het geval dat de workshop niet door kan gaan, dan wordt het volledig betaalde bedrag retour gestort. PhiAcademy is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel gemaakte kosten of gemiste inkomsten, mocht de workshop onverhoopt niet door kunnen gaan.

 

Ik wil deelnemen

10 + 1 =

Contact

Phinederland
Official Phibrows – Philings Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@phinederland.nl