Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Sule Ozlem Sari geboren en getogen in Amsterdam. Zes jaar geleden besloot ik een andere richting te geven aan mijn leven als dj.

De eerste paar jaar heb ik me gericht op het ontwikkelen van het complete concept en het leren van nieuwe technieken op het gebied van huidverbetering en semi permanente make up. In 2014 besloot ik me volledig te richten op het najagen van mijn droom en passie en mijn kennis te verbreden.

Ik ben er van overtuigd  dat de sleutel tot succes in de volledige focus zit zelfs op het kleinste detail. Als iemand alle gedachten, energie en passie  richt op het doel dat zij wil bereiken, ligt succes binnen handbereik. 

De keus voor mij was makkelijk: ik wilde alleen maar leren van de beste en de juiste behandelingen willen uitvoeren. Ik hou van de uitdagingen die de huid biedt: actie reactie! Hoe reageert de huid op verschillende technieken, hoe krijg ik deze onder controle, wat wel  doen en wat niet… Het is het gevecht tussen de huid en de wil..

Het is me gelukt om zowel Phibrows als Phillings naar Nederland te brengen! Naast Phibrows richtte ik me op de innovatieve techniek van Phillings dit is voor huidverbetering en verstrakking met ultieme resultaten.

Na hard te hebben gewerkt aan mijn concept, en wel letterlijk met: bloed, zweet en tranen! Ben ik in 2017 twee keer benoemd tot Phimaster van Nederland door grandmaster Branko Babic CEO van Phi Academy. Twee unieke titels namelijk: Phibrows microblading Master & Philings Huid Master van Nederland. Kort een jaar erna heb ik ook andere titels erbij gekregen zoals Phihenna wenkbrauwstyling, Powderbrows en Phibright.

Gebaseerd op wat ik heb geleerd en de ervaring die ik heb opgedaan wil ik iedereen in Nederland laten zien waarom Phinederland de beste weg is om je dromen te verwezenlijken. Ik geloof erin dat er niets is dat je niet kunt bereiken met hard werk en toewijding. Hou jij van een uitdaging en wil jij het beste worden in wat je doet? Dan help ik je graag en begeleid ik jouw tot een succesvolle ondernemer.

Sule Ozlem Sari 

 

 sule en branko babic

Director Phinederland
Official Phi Academy Master By Brank Babic
Owner Phistudio Nederland www.phistudio.nl