sule en branko babic

 

Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Sule Ozlem Sari geboren en getogen in Amsterdam afgesturdeerd als huidspecalist. 
In 2014 besloot ik een andere richting te geven aan mijn leven als dj.  
De eerste paar jaar heb ik me gericht op het ontwikkelen van het complete concept en het leren van nieuwe technieken op het gebied van huidverbetering en semi permanente make up.
In 2015 besloot ik me volledig te richten op het najagen van mijn droom, passie en mijn kennis te verbreden.

De keus voor mij was makkelijk: ik wilde alleen maar leren van de beste en de juiste behandelingen willen uitvoeren.
Ik hou van de uitdagingen die de huid biedt: actie reactie! Hoe reageert de huid op verschillende technieken, hoe krijg ik deze onder controle, wat moet ik wel doen en wat niet…
Wat kan de huid allemaal aan? En wanneer stop ik? Het is de gevecht en tegelijkertijd de liefde die ik bevreid met de huid :)

Het is me gelukt om zowel Phibrows als Phillings naar Nederland te brengen! Naast Phibrows richtte ik me op de innovatieve techniek van Phillings dit is voor huidverbetering en verstrakking met ultieme resultaten. Na hard te hebben gewerkt aan mijn concept, en wel letterlijk met: bloed, zweet en tranen, ben ik in 2017 twee keer benoemd tot Phi Academy  Master van Nederland door grandmaster Branko Babic CEO van Phi Academy.
Twee unieke titels namelijk: Phibrows microblading  & Philings Huid Master van Nederland.

Kort een jaar erna heb ik andere titels behaald zoals Powderbrows, Phihenna wenkbrauwstyling, In 2019 Phibright & Microneedling Master.
Sinds 2020 ben ik benoemd tot de eerste Philaser Master en is Phinederland de enige aanbieder in Nederland die cursus erkend laseren aanbied met de Philaser machine hiermee kun je in de eerste instantie ongewenste, oude microblading / pmu verwijderen.

Ik ben er van overtuigd dat de sleutel tot succes in de volledige focus zit zelfs op het kleinste detail.
Als iemand alle gedachten, energie en passie richt op het doel dat zij wil bereiken, ligt succes binnen handbereik.

Sule Ozlem Sari -  Director Phinederland
Official All Round Phi Academy Master By Brank Babic
Owner Phistudio Nederland www.phistudio.nl